Klocklådor och klockboxar i lyxig utformning

På Klockimport.com hittar du ett stort antal klockboxar i trendig design. Välj mellan klocklådor som passar att använda när du ska resa eller bara vill ha en extra trygg förvaring till dina klockor. Gör ditt val i vår webbshop redan idag – vi har alltid snabba leveranser och bra service.

I tryggt förvar

Funderar du på hur du ska skydda dina klockor mot repor och skador? Då har vi lösningen för dig! Med en klocklåda från Klockimport.com skyddar du din klocka och ser till att den håller ett gott skick under lång tid framöver. Vi har även klockboxar i läder som skyddar mot damm och smuts på resan.

För dig som vill ha en riktigt säker förvaring till dina klockor rekommenderar vi en svart klockbox i diskret utformning för fem eller sex klockor. Eller unna dig extra lyx i vardagen och beställ vår snygga klockbox i valnötsträ med glaslock och guldfärgat lås.

Beställ av oss

När du handlar hos oss har du prisgaranti vilket innebär att du alltid får det lägsta priset på din klocklåda. Vi har snabba leveranser och våra lagervaror levereras alltid inom tre arbetsdagar från det du lägger din beställning. Välkommen till Klockimport.com!
Product filter
  • Bracelet material
  • Color
  • Lock
    Categories
    Customer's Area