Urmakarverktyg

Söker du bra och billiga verktyg för att justera din klocka? På Klockimport.com hittar du en mängd urmakarverktyg för att byta armband eller öppna boetten på din klocka. Det är enkelt att beställa dina klockverktyg i vår webbshop och vi har alltid snabba leveranser.

Vårt sortiment

För dig som har många klockor eller vill spara pengar på dyra reparationer är det ett måste med bra urmakarverktyg. Oavsett om du bara ska byta armband på din klocka eller göra mer avancerade justeringar har vi det du behöver.

Här hittar du allt från professionella boettöppnare till avbitare, minihammare och pincetter. Vi har även luppglasögon som ger dig fria händer och gör ditt reparationsarbete extra smidigt. Eller varför inte utöka din kollektion av verktyg med en dammblåsare för urverk eller en batteritestare som passar de flesta batterier?

När du handlar av oss är du alltid garanterad klockverktyg av bästa kvalitet och funktionalitet. I vårt sortiment hittar du allt du behöver för en komplett utrustning till dina reparationer.

Smidigt och enkelt

Det är smidigt att handla nya klockverktyg på Klockimport.com. I vår webbshop väljer du de verktyg du behöver och får din beställning levererad inom 1-3 dagar (gäller lagervaror). Välkommen!
    Selaa luokkia
    Asiakkaan alue